Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
При мен също не се получи както на снимката. Тестото ми стана на големи парчета, за това и аз добавих още малко вода,но питката ми стана малка и не бухна. Къде греша!?
17.10.2023 21:41
Venera Gospodinova
Venera Gospodinova
Благодря! Пробвах най-различни рецепти, с месене, без месене и резултата винаги беше за боклука. Преди малко извадих питката, даже вече си похапнахме с масло и сирене! Страхотна вкусотия, не вярвах, че и аз някога ще успея да направя вкусна питка! Рецептата ми е вече любима, благодаря още веднъж!
05.03.2018 13:01
Mariya Zherkova
Mariya Zherkova
Днес направих тази питка , но когато замесих тестото стана много твърдо.Реших ,че не ми харесва така и добавих още малко вода.Всичко друго направих по описанието.Като за първи път се получи много добре.Вътре питката е с прилични шупли , но се надявам следващия път да стане още по-добре.Благодаря за рецептата.
03.11.2017 14:19
2
1
1
Покажи всички подкоментари
Nikolay Genov
Nikolay Genov
Рецептата е много точна.Правя го по същия начин но мерките са във водни чаши 1/2 вода и брашно. Благодаря за хубавата рецепта.
12.09.2017 17:23
8
2
Покажи всички подкоментари