Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#187986
Потребител#187986
Направи го и стана чудесно! Аз, обаче добавих за подправка черен пипер, едро смлян, и чубрица. И понеже го правя в Швейцария, а тук каймата е доста по-суха от българската, го овалях накрая в олио, само така можах да го навия като руло върху фолио. Облизахме си пръстите вкъщи! Харесва ни много повече от руло "Стефани", защото това руло е доста по-сочно. Поздрави и благодаря за хубавата рецепта
02.04.2017 11:00
13
2
1
Покажи всички подкоментари
Петя Борисова
Петя Борисова
Здравейте! Благодаря за чудесната идея! Всички в къщи много харесаха рулото и за мое най-голямо щастие всеки си изяде порцията без подканяне.
11.03.2017 10:01
4
1
Покажи всички подкоментари