Тази рецепта коментираха

Анонимен
Стела Григорова
Стела Григорова
Аз добавих червен лук, вместо пресен и също вместо сметана, сложих половин кофичка кисело мляко. Добавих и малко наторално топено сирене и стана бомба. Сосът го направих, както е написано, стана чуден, разбира се добавих си сол и черен пипер и стана чуден! В момента се пече, после ще кача и снимка.
24.02.2017 14:39
М
М
Липсата на граха и пресният лук е леко съществен пропуск :)
Но и това с просто: "В тенджерка поставете млякото, сметаната, брашното и маслото и оставете да заври" не ми се връзва... Може би първо слагате маслото и на тих огън запържвате леко брашното колкото да се разтвори, после млякото и накрая сметаната? И освен босилекът, върви май и малко чер пипер (който употребява сол също). Някой пробвал ли е този сос?
Утре ще го пробвам защото имам прясно брюкселско зеле, но ще заменя грахът с царевица или червен дребен фасул и ще споделя.
21.10.2014 11:58
4
Chefkoch
Chefkoch
A пресния лук и граха къде останаха?
13.12.2011 20:12
4