Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Олеле, Ванче, сега забелязах, че съм забравила да ги поръся със захар... ами...няма захар. Друг път.
16.04.2017 01:03
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Ваня, разрешавам си да кача снимка на тези прекрасни фльонги. Моите са малко по-плътни, защото топчето тесто го направих от около 100 г. Атрактивни са. В интерес на истината не съм ползвала мас, а масло и олио в полза на маслото. Не мога да пипам мас...не е моята съставка, винаги усещам аромата и това ме дразни. Когато някъде ги публикувам, а това вероятно ще стане, за да се поФаля винаги ще изписвам накрая на рецептата твоето име - Ваня Георгиева - Готвач.
Хубав и светъл празник желая!
15.04.2017 23:41
2
Покажи всички подкоментари
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много интересна и креативна форма!! Страхотна рецепта.
Току що ги приготвих, само че не успях да издокарам добре панделките :) ,подобни станаха на вид, а вкусът е чудесен!
06.04.2017 15:26
1
7
1
Покажи всички подкоментари
Илияна Димова
Илияна Димова
Много са красиви !
19.03.2017 18:03
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Разкошно красиви кифли, Ваня! Поздравления!
19.03.2017 16:15
1
Покажи всички подкоментари