Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Не може слагате яйца върху пъстърма. Може и да се натровите. Ако не сте на ясно пъстърмата за да стане крехка са и нужни 1-2 месеца.Пълни глупости пишете. Ще натровите хората.
28.11.2019 19:31
2
1
Ivo
Ivo
Изкисване под леко течаща вода 1-2 дни ?????????????
23.11.2016 17:01
21
Албена Асенова
Албена Асенова
Това едва ли ще го приготвя,но с удоволствие ще го хапна.
13.05.2016 20:54
3
5
ariadna
ariadna
аз поставям филето в тава покрито със ситна сол на терасата,но само за 24 часа,защото ако е повече много се стяга... после се измива еднократно добре от солта ... натепва се добре с подправки-чубрица и червен пипер...закача се на проветриво място на терасата ,покрито с хартиен плик от хляб да не се праши...и след около 7-10 дни е готово...става като филе елена...иии много вино изпива...
05.12.2013 19:13
30
2
1
Покажи всички подкоментари
aglea
aglea
На мен ве ми е ясно кои са прахообразните подправки !?
13.09.2013 19:18
9
4
1
Покажи всички подкоментари
Катя
Катя
Абе мойта е по лесна и резултата е много вкусен.
Нарязвам месото на 2-3 см дебелина, хубаво го покривам със сол за 36 часа, след това махам солта и го кисна в червено вино за 24 часа. Подсушавам го и го валям в подправки: червен пипер (по възможност пушен), чубрица и малко лют пипер. Съхне в хладилника върху домакинска картия, която сменям в началото всеки ден, и за 10 дни е готова.
Има само един проблем, бързо я изяждаме;)))
26.05.2013 00:21
22
Eli
Eli
Едно не разбирам само. Какво означава да го изкисваме 1-2 дни във вода. Да го мием и после да го връщаме в солта ли?
16.03.2013 21:16
17
6
2
Покажи всички подкоментари