Тази рецепта коментираха

Анонимен
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
В рецептата според мен водата трябва да е само 1 ч.чаша за това количество брашно. Освен това няма олио в тестото, а има и олио, и масло за намазване. Тестото втасва два пъти и според мен не се разбира къде и кога мажете маслото и омиото. Кората е една и няма как да я мажете и навивате на руло. На снимката ресните не са усукани.
01.02.2024 11:32
3
Анонимен
Анонимен
Щеше да е добре да качите видео материал за оформянето,за да може и хората,без опит да я направят!
29.12.2022 09:08
16
1
Анонимен
Анонимен
Аз като начинаеща, направих питката стъпка по стъпка както е описано - е нищо не става от нея! Нито втаса, нито се надигна докато се пече - нищоооо!!!
07.12.2021 07:59
4
1
Лора Георгиева
Лора Георгиева
Получи се много добре. Сложих отгоре сусам и я осуках по различен начин. Благодаря за рецептата!
11.10.2021 10:19
3
2
Емил Владимиров
Емил Владимиров
По НЕподробна рецепта,не съм виждал.
04.08.2019 12:41
20
2
Tatqna Ilieva
Tatqna Ilieva
Благодаря за страхотната рецепта. Стана перфектна и много вкусна.
31.12.2018 20:28
5
3
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Това тесто като се омеси не му ли трябва време за втасване? След това преди да се изпече, не трябва ли да втаса още веднъж?
17.12.2018 18:40
20
8
Петя Тоскова
Петя Тоскова
Изглежда добре, ще пробвам
25.02.2018 15:24
5
3
Violetka Voynikova
Violetka Voynikova
Направих я с половин доза и стана много добре.
23.12.2017 21:34
8
1
еми
еми
Направих питката набързо нямах много време да я чакам да втасва и въпреки това се получи, много ми харесва.
04.08.2017 09:41
25