Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мъжа
Мъжа
Пък жената слага на око и всеки път й се получава.
12.11.2014 19:48
11
1
Иван
Иван
Аз я правя по следния начин: приготвяния шол го осолям обино със сол, почти ги затрупам парчетата.Така ги държа шест дена.После ги изкисвам във вода шест часа, 6 дни в сол 6 часа във вода.Колкото дните, толкова и часовете .Потапям ги в гореща вода ,само да побелеят и веднага натрупвам с подправки- чубрица, чимен, млян чер пипер.Не слагам червен пипер.Въпрос на вкус. После я суша . Като стане готова я слагам в хладилника за да не изсъхне.Рецептата е от Болярският край.
06.11.2014 09:56
22
гогин
гогин
нещо солта ми се вижда малко. аз на литър вода слагам 120гр. сол и пак не ми е солено, сега ще я направя с 150гр. сол и ще видя как ми е.
07.01.2014 13:47
3
2
1
Покажи всички подкоментари