Тази рецепта коментираха

Анонимен
Нина Тодорова
Нина Тодорова
Тази торта е много вкусна, а най-важното лесно и бързо се приготвя. Не чакам нищо да изстива. Към половината от горещия крем прибавям начупен натурален шоколад, а към другата половина начупен бял шоколад. Обикновено натуралния шоколад леко ми се пресича, но като го разбия с пасатора става идеално гладък. Ако нямате под ръка течен шоколад намажете блата с 3-4 лъжици от кафявия крем. Между жълтия и кафявия крем може да сложите още един ред бисквити. По мое мнение 250гр. масло е много и крема става много тежък. За да стане по-гъст и стегнат аз слагам 3 пудинга ванилия и 125гр. масло. Вчера приготвих тази торта, защото днес съпругът ми има рожден ден ( Да ми е жив и здрав.) Довечера като я разрежем ще я снимам и утре ще кача снимки. Желая Ви всичко хубаво!
08.02.2018 12:39
1