Тази рецепта коментираха

Анонимен
Яница Николова
Яница Николова
Чудесен!
06.08.2018 22:09
1
Цвети Георгиева
Цвети Георгиева
Става много вкусен. Правя го по рецептата, но когато го използвам за пълнеж на торта го изчаквам да изстине напълно и слагам и сладкарска сметана / от около 50 до 100мл. /. Тогава става просто уникален за пълнеж на торти. Понякога слагам и плодове след като изстине /главно банан/ и става много хубав и за директно консумиране и за пълнеж на торти.
25.05.2018 18:46
4
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
И аз правя такъв, само че добавям и настъргана кора лимон за още аромат, както и есенция ром и ванилия. Накрая добавям и разтопено масло. Става страхотен крем
05.01.2018 16:16
13
4
Antoaneta Aleksandrova
Antoaneta Aleksandrova
Любимият ми крем още от детски години. Единственото различно е че накрая, когато леко поизстине слагам и разбитите на сняг белтъци от яйцата, от което става още по-пухкав и въздушен.
13.11.2017 23:28
22
Силвия Маринова
Силвия Маринова
Кремът стана много вкусен и пухкав.Аз го приготвих с кафява захар и добавих бучка масло :)
17.01.2017 17:15
9
3
Силвия
Силвия
Кремът ми стана страхотен,само че използвах натурално нишесте .
29.07.2015 14:59
9
3
Алис
Алис
Крема подходящ ли е за пълнеж за торта ?
03.07.2014 12:25
6
1
1
Покажи всички подкоментари
Лили
Лили
Аз го правя с 8 супени лъжици брашно и 13 лъжици захар
25.04.2014 00:08
9
10
Мата
Мата
Ако вместо брашно сложите нишесте ванилия ,ще се получи по - добре.
16.03.2014 20:26
10
9
Elena
Elena
Страхотна рецепта! Благодаря!
01.03.2014 21:49
7
3
Ваня
Ваня
страхотна рецепта.....само дето сложих 800мл мляко стори ми се много 1л.страхотен крем
01.03.2014 10:48
6
10
Ани
Ани
Стана трагично. Толкова е сладко че не се яде. И брашното е страшно много.
03.02.2014 21:25
13
9
Ивелина
Ивелина
стана много добре
14.12.2013 10:35
11
2