Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Не, Сийче, не знае. Може и да е чела някъде ,но не е разбрала как се приготвя това "сложно" брюкселско зеле, но при това варене то ще заприлича на пюре по-скоро от колкото на хрупкаво брюкселско зеле. И защо в една супа ще се добавя това ми ти зеле, от какъв зор... непонятно е за мен. Няма работа в рецептата. Няма значение, карай там да има някаква рецепта, важното е да се публикува.
30.04.2017 12:32
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мария, искам да те попитам ти знаеш ли как се готви брюкселско зеле? Не знам защо ползвате продукти, които не знаете как да приготвите и въобще нямате представа защо ги слагате.
Тази риба също като шарана има супер много кости, и за да се изчисти за супа ще трябва да се озориш...също като шарана е тлъста риба и миришеща специфично на тиня и варена е направо отвратителна.Интересно ми е защо реши да ползваш точно този вид риба? Вида на супата няма да коментирам,... то всъщност тя няма вид..
30.04.2017 08:47
3