Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Страхотно ще се получи ако всичко е домашно ...иначе ...0
15.12.2023 01:32
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Страхотно гюведже се получи, мноого вкусно!!! Относно някои технологии при подготовката....Съгласен съм с Миро, че има риск гюведжетата да се пукнат в загрята фурна, а освен това маслото преди това просто може да се разтопи в микровълновата фурна, в самите гюведжета за не повече от 50 секунди....
21.11.2019 20:17
5
1
1
Покажи всички подкоментари
Miro
Miro
"Захлупвам с капачетата, слагам в загрятата фурна да печем за 30 мин."
Не мисля че е добра идея да слагаме гювечета в загрята фурна.
29.07.2018 21:09
51
2