Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария
Мария
Изглеждат страхотно
08.10.2019 21:01
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Много ми е интересно, как така го режете тоя блат на две и после получавате три. Аз като разрежа блат ми се получават две части, тук масово почнаха да се публикуват рецепти, в които режете блата на две и получавате три части, аз ли не правя нещо като хората не знам, обяснете ми, искам и аз да получавам три блата като срежа на две...
Поздравявам те и за това, че си си поиграла да опишеш рецептата, но кажи ми след като си направила тази чудесна торта, от къде идва това фъстъчено масло в крема за еклерите, което слагаш и защо по цялата торта има сметана, която се вижда на снимката, а аз никъде не видях да се споменава за сметана.
04.05.2017 14:42
3
2
3
Покажи всички подкоментари