Тази рецепта коментираха

Коментари (7)

Изпрати
Жанета Атанасова
Много сполучлива рецепта! Няколко път го правя и винаги чудесен резултат!
0
0
Ивелина
Ивелина
06.03.2016 17:46
Здравейте,няма ли вероятност капачките да се спукат от рязката промяна на температурата,от фризера във горещата фурна?
8
0
Nikoleta
Nikoleta
25.03.2014 18:40
Два пъти вече го правя и се получава много вкусно. Поздравления за рецептата, пропорциите са много точни.
3
1
Янулка
Янулка
21.01.2014 20:56
Любимият десерт на семейството! сладолед-задължително,плодове-карамелизирани или обвити в шоколад!Няма по перфектен десерт!
9
0
нели
нели
05.01.2014 18:44
Това беше първата рецепта за шоколадово суфле, която прочетох! Направих всичко по рецептата и резултата беше точно каквото ядох в скъп ресторант. Благодаря!
5
5
Delfina
Delfina
14.09.2013 15:10
Много е вкусно и със сладолед :)
2
1
Руми Мортон
Руми Мортон
14.09.2013 11:27
Подобно суфле правя от 15 години и винаги става успешно. От опит установих, че е по-добре яйцата да се разбият много добре, за да стане течният шоколад в суфлето по-приятен. А ако го гарнирате с добре обелени резенчета карамелизиран портокал - това е върхът
4
0