Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Таня, никъде не съм написала, че трябва да се притесняваш от мен, мила :))
Ама понеже ти четеш между редовете явно така ти се е сторило :))))
Нямам и намерение да решавам колко ти е глупава рецептата, това е мое мнение и не знам ти за кво решение ми пишеш.. Казах ти че си публикувала глупост и това е мнение, за което решение не се изисква.
Никъде никой не може да те задължи с нищо, просто източника се упоменава от уважение към авторите, но това щеше да знаеш ако създаваше нещо наистина смислено и държеше на рецептите си, както всеки страстен кулинар държи на творенията си :)) Всяка една моя рецепта която съм взаимствала е с посочен източник, ако ти намериш някоя такава ми пиши, ще я прегледам и ако критиката ти е основателна ще я поправя.
В сайта влизам все по рядко, поради липса на интерес, както направиха и много добри кулинари. И със сигурност няма и да съм последната.... погледни примерно Кростините на Нина и си виж омазаната филия, кое според теб е рецепта за Кростини, твоята или нейните? Ако се интересуваше не само от точките,които ще ти дадат, а се беше позаинтересувала преди да напишеш заглавието на рецептата си " Кростини" сега изобщо нямаше да водим тази тема :)) А относно това дали влизам само за да критикувам ще ти кажа че си в голяма грешка – критикувам само тогава когато съм преценила, че имам какво да кажа, като в твоя случай, и да, гледам и не вярвам на очите си. ))
19.06.2017 11:16
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Здравей, Таня, аз не се притеснявам да напиша където и каквото искам, не се притеснявам и да изкажа мнение и не ми пука дали се сърдиш или не. Не виждам с кой точно коментар те засягам и не е в добър и възпитан тон - ако е така и си толкова чувствителна моля да ме извиниш.
Всички взаимстваме и от други автори, рецепти и сайтове, само че разликата между теб и мен е , че на всяка моя рецепта, която съм адаптирала от друг автор съм написала от къде е и съм посочила източника, което би било хубаво и ти да направиш след като си направила рецептата от еди кой си линк...това се прави от уважение към автора на рецептата. Втората разлика е, че когато реша да сготвя нещо, което не съм правила до сега започвам да преглеждам, да търся и да чета информация за рецептата, като задължително преглеждам няколко варианта. Ако беше направила и ти така щеше да разбереш какво са кростини и нямаше да публикуваш глупости. Когато правиш нещо което не е това което си мислиш, заблуждаваш хората и те започват да си мислят и вярват че са направили примерно кростини, ама че те нямат нищо общо с кростините няма как да го знаят след като са следвали рецепта като твоята. Същото се е получило и с теб – видяла си някъде намазани филии със сладко и си мислиш че са кростини, не си прочела, не си се поинтересувала и впоследствие предлагаш нещо с което продължаваш заблудата. За много от рецептите си има основни стъпки, които дори след експериментиране е добре да се спазват, за да може после да му сложиш името Кростини, Кроасан, Брускета и т.н... Относно това да ме назначат на щат за сега не ми е нужна нова работа, казвам си мнението и без да съм част от сайта, не се притеснявай за кариерата ми, ако видя зор ще питам админа да ме вземе, до тогава се радвай че не съм аз :))) Поздрави
18.06.2017 19:47
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Не посмях да го напиша, Сийче, защото започнаха много да се сърдят, стават лоши.
18.06.2017 13:21
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Тази рецепта няма да я оценявам, защото Таня ще вземе пак да се разсърди.. Само ще ти кажа че това ще са кростини, когато аз стана принцеса :)
18.06.2017 13:03
1
Покажи всички подкоментари