Тази рецепта коментираха

Анонимен
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Винаги правя тази баница и много съм доволна ,става вкусна и лесно се приготвя !
05.03.2016 13:56
Дани
Дани
Обичам такава баница. И аз като Крис бих посъветвала, след като баницата се изпече да се обърне поне за 30 мин. Аз я обръщам върху две захлупени/поставени с дъното нагоре/супени чинии. По този начин корите се разтягат/хм, не знам дали думата е точна/в дълбочина и баницата става много дебела и пухкава. Но при всички случаи, обърната или не, тази баница е мноооого вкусна.
13.01.2014 16:52
Пенка
Пенка
Аз винаги правя от тази баница и става много хубава.
12.12.2013 15:27
1
Chris
Chris
Много е хубава баницата . Обирам всички овации . Какво ще стане , ако я направя с вино или ракия . Хората я правят с бира ! Защо не ? Това беше шега .Сега нещо по-сериозно ! След като извадите баницата от фурната - обърнете я в-у три чаши за да ви остане надута. Много радва окото ! :)
26.08.2013 05:08
Тони Бакалова
Тони Бакалова
Супер е и е много лесна за изпълнение.
28.06.2013 00:16
1
Габи
Габи
Стана страхотна! Аз я направих с бира, защото нямах газирана вода и се получи много добре.
31.01.2013 16:29
1