Тази рецепта коментираха

Анонимен
Elizabeth17
Elizabeth17
Новото любимо ястие на приятеля ми! Тъй като нямам грил или грил-тиган, ги запържих леко и станаха уникални! Поднесох с пресен лук и домашен чеснов сос, да си оближеш пръстите! Ястието е подходящо както за основно, така и за предястие или придружаващо към основно. Определено ще приготвя тези патладжани отново! ?
30.03.2023 20:27
1
Анонимен
Анонимен
Много е вкусно,много!
27.01.2023 22:28
Skobata
Skobata
Бомба е. Много вкусно става.
24.03.2020 22:20
1
Потребител#230999
Потребител#230999
Здравейте, благодаря за рецептата. Изключително вкусно ми се получи. Но използвах натурално топено сирене, вместо триъгълното, което едва ли е от значение.
14.04.2019 21:37
4
Diyana Yordanova
Diyana Yordanova
Здравейте! През уикенда направих патладжана както е описан в рецептата тук, но за съжаление не ми се получи. Много трудно се изпече отне ми готвене 2ч и половина.... На вкус беше добре.. но определено не се получи, както би трябвало да бъде. Възможно ли е грешката да е в патладжана?
24.09.2018 17:05
18
7
2
Покажи всички подкоментари
Потребител#215390
Потребител#215390
Изглежда вкусно ще я направя
24.09.2018 15:46
2
3
rosicapi
rosicapi
изглежда много вкусно
03.09.2018 08:42
2
2
Inna Panova
Inna Panova
Страхотно ястие
30.06.2018 21:35
7