Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Никъде не опоменавате олиото кога се прибавя
16.08.2023 23:53
1
Анонимен
Анонимен
Мале мале, как може да позволявате такива рецепти?!!!! Едно пакетче, една бутилка….какви са тези измерения??
28.10.2022 02:12
2
5
Иван Кацаров
Иван Кацаров
Прабаба ми (родена 1914 г. ) в Пловдивското село Труд правеше така лютеницата и казваше,че рецептата я знае от нейната баба.
20 кг чушки, 10 кг домати, 5 кг патладжан,
2 кг морков, 1 кг лук, 1 глава чесън, 3-4-5 люти чушки, 1 суп.лъж чубрица, 1 суп.лъж риган, 2 суп.лъж черен пипер, 1 суп.лъж кимион, 300 мл оцет, 300 г захар, 200 г сол, 1 литър олио (в което е изпържена 1 филия хляб - разбира се хлябът НЕ се слага в лютеницата).
Винаги сме правили лютеницата по тази рецепта. Явно тези пропорции на чушки, домати, патладжан и морков са наистина утвърдени във времето и опита.
05.09.2019 13:25
19
4
1
Покажи всички подкоментари
Яница Николова
Яница Николова
Чудесна!
09.07.2018 12:53
15
1
Покажи всички подкоментари
Николина Панчева
Николина Панчева
моята баба я правеше така
07.07.2018 04:26
16
1
Покажи всички подкоментари
Зори
Зори
Благодаря за страхотното видео към рецептата, изненадах се много и ме направихте много щастлива!
Отново сърдечно БЛАГОДАРЯ!
20.10.2017 14:51
20