Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#241046
Потребител#241046
Страхотна "Черноморска" рецепта - със зехтин, сьомгова пъстърва, розмарин....Кой ви излъга че сте готвачи?????
18.03.2020 11:34
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Мими, гласувах с 5 ,защото обожавам морската храна. Бих си позволила само да отбележа нещичко. Пробвай другия път да добавиш мидите направо с черупката 5 минути преди да свалиш ястието от котлона. Ако пък не обичаш да са ти с черупките си ги свари предварително за кратко без много вода, защото те си пускат тази която съдържат в черупката. Не изхвърляй бульона, а си го добави в супата, защото иначе изхвърляш цялата есенция и морския вкус. Слагай мидите винаги накрая, защото те нямат нужда да се варят толкова, стават жилави. Просто реших да дам съвет с цел да бъда полезна :) Надявам се да не ти е неприятно. Поздрав от мен :)
25.09.2017 14:45
1