Това не е Традиционна агнешка дроб чорба ! А някаква подобрена супа с агнешки дреболии! Първо дроб чорбата (традиционната) се прави с масло!второ на тази чорба липсва сухата чушка, и освен джоджен се влага и зелении, лапат, праз, и задължително калофер. Освен подправките за чорбата се влага и малко месо! И наиважното прави се втора запръжка на края с червен пипер и брашно, за да е чорба а не супа!Така се е правило Традиционно! За запръжките са се ползвали масло или мас.
07.11.2023 13:27
5
4
Анонимен
?⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️?
09.05.2023 07:08
1
Анонимен
Топ топ
05.05.2023 16:47
1
Анонимен
Много вкусна чорба !
24.04.2023 09:29
1
1
Дони Ники
Чудесна, приготвям по същия начин!
14.04.2022 07:58
1
станимира караджова
Днес я приготвих,получи се много вкусна чорба.Благодаря!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани