Тази рецепта коментираха

Коментари (3)

Изпрати
Ива
Ива
02.09.2013 16:13
Рецепта е с много малко кашкавал. На едно яйце и 100мл мляко се пада малко повече от 10 гр.кашкавал. Трябва да се огледа още веднъж пропорцията, няма какво да го стегне. Добре е да намали броя на яйцата и количеството на млякото и да се увеличи кашкавала. Тук се употребява и индийско орехче. А като го залейте и с кисело мляко просто ще стане "супер"
3
1
milena
milena
02.09.2013 15:54
наи вероятно ти е било развалено прясното мляко и затова се е пресекло
0
0
Николова
Николова
02.09.2013 12:01
Някой може ли да ми каже, защо млякото се пресича и тавата се пълни със суроватка? Това нормално ли е или аз не го разбивам добре?
0
0