Завива ли се тавата с алуминиево фолио. И може ли да се приготви в гювеч? Благодаря предварително!
12.02.2024 11:04
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Страхотна рецепта! Наистина вкусно и нестандартно....аз обаче не сложих толкова мас, защото не намерих..... получи се и без нея!
06.12.2022 10:05
1
Потребител#206389
Здравейте! Рецептата изглежда страхотно. Мога ли да ползвам мазнината останала след готвенето повторно?
06.02.2018 13:22
1
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
Дани, разкошна рецепта! Имам питане, две патешки бутчета не биха могли да пуснат толкова патешка мазнина, 500 мл., това ме учуди, защото съм пекла патица и е горе-долу толкава количеството мазнина от цялата птица, а тя не е голяма. . Отстраних я, събрах я в едно бурканче и може да се ползва за друг път. Това ме учудва, количеството мазнина......Дай малко разяснение, моля те. Поздрав!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани