Тази рецепта коментираха

Анонимен
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Била съм масло само от каймак на прясно и само от каймак на кисело мляко. Сега попадам на този вариант - и от прясно, и от кисело. Ще се пробва. Количеството на водата, което сте посочила обаче не е ли малко?
10.12.2018 17:01
Зори
Зори
Не съм специалист по темата, но си спомням, че баба ми приготвяше масло от каймака на прясното мляко, и то след много дълго и продължително биене.
А тези продукти - кисело мляко, вода и каймак пак от кисело мляко, по-скоро ми се струва, че ще се получи айран.
15.11.2017 14:34
1
1
Покажи всички подкоментари
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
А водата с каква температура трябва да е - студена, хладка, топла?
15.11.2017 13:47
3