Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
Много хубава идея за вкусен десерт и с достъпни продукти, захарта сигурно е пудра за да се получи пухкав крем като се разбие с маслото
30.01.2016 08:41
ЛИЗИ
ЛИЗИ
Неразтопеното масло и захарта (обикновенна не пудра)ми отнеха 30 мин бъркане с миксера и пак не ми се получи пухкав крем ,а по-скоро като трохи.Да не би захарта да е пудра?И тази част "Настържете го върху мармалада" ,кое се настъргва?Благодаря предварително:)
19.02.2014 15:10
1
А
А
Сладкиша стана страхотен.Благодаря за рецептата;)
16.11.2013 21:30
5
Цецка
Цецка
толкова брашно за меко тесто,а за отгоре се прибавя още брашно или на трохи го слагате или по ваше съображение,какво толкова......а и от големината на яйцата зависи колко б-но ще поеме сладкиша е супер
13.11.2013 17:41
1
1
Михайлова
Михайлова
Егати определението "толкова брашно, че да се получи възмеко тесто"! Толкова ли не можахте да премерите количеството и да го напишете като във всяка нормална рецепта...
13.11.2013 17:09
3
1