Тази рецепта коментираха

Анонимен
Милена
Милена
Зависи от олиото, зехтинът е препоръчителен заместител на слънчогледовото рафинирано олио което ние познаваме от край време.
20.07.2013 06:45
Мишо
Мишо
Моята я прави и до ден днешен с с краве масло и с мазнината от от ярето, но не знам точно от коя част... Смесваше тези мазнини и този процес наричаше "джъзване"... Не съм много наясно с цялата процедура, защото ние си я правим с олио... Но нейната винаги е по-хубава , а и тя винаги има наличието на пресни подправки :)
01.12.2012 12:50
Алекс
Алекс
Интересно ми е преди да се появи олиото, как се е правела лютеницата? Никъде не намерих обаче такава рецепта.
Точно в този сайт писахте, че рафинираните растителни мазнини са вредни. Олиото е топ гадна мазнина.
21.10.2012 15:24