Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Момичета, не се ядосвайте! Това, че някои хора нямат никакво уважение към нас наистина е вярно! Например като попиташ някого къде са губещи се продукти, които са използвани в рецептата, но в описанието ги няма и понеже въпросният индивид е преписал рецептата 1:1 не може да отговори. Тука мисля, че е същото. Сложена снимка от нейде си, сложена рецепта, която горе-долу си писва на снимката и етоо рецептата е готова! Да се чуди някой новак като мен какво да я прави тази торта после? Да си хаби нервите и да си хаби продуктите, само защото някой не си е направил труда да погледне истинската рецепта или коментарите към нея и да види дали някой не е попитал за липсващите продукти или пък да обясни рецептата, както трябва и както съответства на снимката. Мисля, че такива рецепти изобщо не трябва да се пускат, защото са неточни и неясни и някой ще си бие главата и ще си къса нервите с тях!
31.01.2018 18:06
2
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Да, и аз тъкмо щях да попитам за белия крем под глазурата и прочетох коментара на Йорданка Ковачева...права е ....явно просто е сложена снимка за да има снимка, но дори и да не я гледаме пак описанието ще ни подведе...
31.01.2018 17:47
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Моите уважения, но това смея да твърдя, че е описание на съвършено различно нещо, не и тортата от снимката, която между другото изглежда чудесно. Поздравления за този, който я е приготвил, само че не съм сигурна дали е същият човек който е написал и рецептата. Първо- защото не би я описал така през пръсти, смятам, че когато някой се е потрудил да приготви нещо хубаво, той с любов ще го и опише, и второ- защото не отговаря по никакъв начин на снимката. Не е само белият крем-фантом, за който никъде не се говори, а е очевадно, че го има.
Как ще смесите 100 грама течен шоколад със 100 мл. мляко и 150 грама масло ,орехи,със почти половин килограм бисквити и някакви накиснати стафиди. Ще се получи смес, нямаща общо със снимката, на която се вижда шоколадов крем със идеална, кремообразна текстура и парченца бисквити тук там само. Как после казвате, че трябва върху ЧИНИЯ да оформим блат? Това е несериозно, прощавайте. В чинията бихме ли постигнали височината, която се вижда на снимката? А после като "залеем" със сметана и шоколад и оплескаме всичко, понеже няма как да не се разтече, незнам как ще прехвърлим цяла торта във чист поднос. Много просто- от снимката се вижда, че тортата е във форма на сърце, от тези със откопчаващо се дъно най-вероятно. Но автора на рецептата е сметнал да ни напише, че се "оформя" в чиния. От уважение към всички нас, другите потребители и хората, които ще тръгнат да приготвят тази "торта",моля да си поправите рецептата и или да напишете правилната за тортата от снимката, или да си я изготвите по описаната от вас друга рецепта, да си я снимате и да я качите отново.
Съжалявам, ако съм в грешка, но нека и другите погледнат и изкажат мнение.
Просто е обидно за всички ни и подигравка с труда на всички, които истински се стараят, а не си пишат ей така.
27.11.2017 15:41
11
Теодора  Иванова Каменова
Теодора Иванова Каменова
Толкова експресна, че нямаше време за описанието на крем, който се вижда ясно под шоколадовата глазура на снимката с парченца торта ?
27.11.2017 14:50
6