Тази рецепта коментираха

Анонимен
Eлза
Eлза
Не е много захарта, аз правя месести чушки по този начин. Не ги заварявам а слагам салицил.
13.08.2017 15:34
3
1
Здравко   Тушев
Здравко Тушев
след като се напълнят бурканите залива ли се марината
14.09.2016 20:51
12
3
1
Покажи всички подкоментари
Веселина Динева
Веселина Динева
И аз я правя точно така плюс 1 чаша олио. Най-добрата рецепта за камби!
25.08.2016 16:31
4
1
Stoika Pencheva
Stoika Pencheva
ние му казваме царска трушия, е много вкусна.
25.08.2016 16:06
6
5
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
харесвам хрупкави камби ,мисля че захарта е много, за да стане сладко кисел сос и ще се получи много вкусно Ако ви притеснява голямото количество захар ,намалете я и пригответе по свой вкус
18.08.2016 08:06
7
1
Джема Русинова
Джема Русинова
Tova e absurt ......3 c.cahsi zahar...i i1 c,cahs sol....na 9 kg zelenchutsi.........absurt......
17.08.2016 00:57
3
2
1
Покажи всички подкоментари
Снежана
Снежана
И аз имам същото питане - тези 5 ч.ч. ме притесняват, дано някой който я е правил да каже колко е точното количество захар?
04.10.2013 12:08
8
2
1
Покажи всички подкоментари
Петър
Петър
Не че нещо, но явно има някаква грешка.
Захар 5 ч.ч
Сол 1 ч.ч
На мен лично ми се виждат много. А точно тази рецепта търся, че наистина е много вкусно.
22.09.2013 13:55
4
2
Покажи всички подкоментари
Петя Запрянова
Петя Запрянова
Безупречна рецепта.
29.09.2012 21:38
13
2