Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мими
Мими
и аз така ги правя, само, че с един аспирин. СТрахотносе запазват чушките и са вкусни. В някой буркани слагам 100 мл оцет и стават леко кисели...
03.11.2012 16:27
4
Зоя
Зоя
И двата варианта са сполучливи - въпрос на избор!
28.09.2012 18:16
1
Лили
Лили
Съгласна съм с Таня.Във фризера се променят,а в буркана се запазват чудесно!
26.09.2012 11:27
3
1
Таня
Таня
Вкусни от фризера ??? глупости, стават по бързо но не и по-вкусни от колкото в бурканите. Фризера си е фризер и като всяко нещо, което веднъж се замрази вкуса му се променя и то значително. Рецептата е чудесна аз ги правя така винаги в буркани, само, че слагам по 1 аспирин вместо два и до сега не са ми се разваляли.
25.09.2012 17:42
3
1
Петьо
Петьо
Супер е! Потвърждавам! Като отвориш буркана през зимата, като че ли току-що си ги изпекъл! И то точно необелени.
24.09.2012 20:50
1
Светла
Светла
По-вкусни и по-лесни стават,когато чушките се изтърбушат,опекат,обелят,напълнят вече изстинали в торбички и се приберат във фризера.
24.09.2012 18:43
2
3
Илма
Илма
Правила съм рецептата и наистина е много сполучлива!Струва си!!!
24.09.2012 17:29