Тази рецепта коментираха

Анонимен
Penka Yorgova
Penka Yorgova
Изглежда страхотно ?
30.03.2022 10:36
1
Сттоян
Сттоян
Комбинирах я с два вида плод и два вида сок от компотите,единият си е от праскови ,другия е от диви и питомни ягоди. Стана още по интересна като вкус
24.03.2016 11:32
2
1
Покажи всички подкоментари
Daniela
Daniela
При мен изпичането се получи на градусите и за времето, които са описани в рецептата.
10.05.2013 17:51
3
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Забравих да добавя за печенето. За това време и на тези градуси не стана почти нищо. Пекох някъде 40 мин на около 180 градуса. Следете си процеса.
01.11.2012 14:45
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Днес го направих. Искам да ви кажа, че страшно много бухва. На мен почти ми излезе от тавата- наду се до ръба и стана като гъба отгоре. Самата смес става много пухкава заради белтъците, а и цяло пакетче бакпулвер има... Но като изстина, спадна доста. И въпреки това остана крехко. Като се сиропира със сока, става доста сочно- за мен това си е чисто реване, но много вкусно. Става лесно, евтино е и вкусно :)
31.10.2012 23:11
3