Тази рецепта коментираха

Анонимен
Nina Vurbanova
Nina Vurbanova
Уникална баница, това вече е любимата ми рецепта!! Пухкава, сочна, с хрупкава коричка от всички страни.. ммм :)))
02.01.2019 15:49
1
1
Покажи всички подкоментари
Дани
Дани
По повод на намазването дъното на тавата с малка част от полива да споделя, че би могло и без да се маже с нищо, т.е. реденето на корите да започне върху сухото дъно на тавата. Когато корите се нарежат след като се подредят и без друго по разрезите слиза смес на дъното, но лекото предварително намазване е просто презастраховане предвид това, че все пак след изпичане баницата се обръща върху купички. Пробвах напоследък на няколко пъти без подмазка, добре се получи. Не се изсипа, но лично аз нямах достатъчно смелост първоначално. Сега вече знам, че не се изсипва.
01.04.2014 18:58
2
Тони Дор
Тони Дор
Стана чудесна! Единствено заместих половината вода с прясно мляко!
09.03.2014 14:50
2
1
Антония Игнатова
Антония Игнатова
Страхотна баница, Бравоооооооооо
15.12.2013 17:57
8
Дани
Дани
Съжалявам Илияна Апостолова, че при вас резултата не е бил добър. На мен досега не ми се е случвало да ми загори намазката, независимо каква баница правя. Сместа е съвсем малко(общо 2 супени лъжици, по 1 от двете съставки), намазва се колкото да се покрие дъното, аз лично размазвам и по стените като използвам четка. Ако все пак ви се вижда много, бихте могли да добавите остатъка към полива. Не знам,може да зависи и от това, как пече фурната отдолу. Водата 300 мл. не е много, бих казала дори, че корите могат да поеме дори още малко. Това е баница, която не става кашкава, съжалявам, че при вас не се е получила, не бих си позволила да кажа, че вие не сте направили нещо както трябва, но предполагам може да се случи крайния резултат да не се получи според очакванията. Никой не е застрахован, но тази рецепта е правена, трудно ми е да кажа колко пъти и е една от малкото, при които независимо от всички обстоятелства, резултата винаги е бил страхотен. Вие ще решите дали да повторите, но рецептата наистина си заслужава труда, като се има предвид резултата.
22.07.2013 12:40
2
дида
дида
Илиана,майсторлъка е да я опечеш както трябва!пробвай пак!вкусна е!
22.07.2013 09:23
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Аз не съм доволна от рецептата :( Сместа от кис.мляко и яйца на дъното на тавата загоряха ужасно. Парчетата ми се поразкашкаха- май водата в маята е много, а като беше готова и обърнах върху чиниите, съвсем се разпаднаха парчетата- стана на хапки. Изяде се, но няма да повторя рецептата.
22.07.2013 00:07
1
Дани
Дани
От Данка Митева: Аз правя тази баница от много време, става прекрасна и затова я споделих с всички вас, но досега не съм пробвала да заменя водата с мляко. Вани, сподели моля, добре ли се получи?
13.06.2013 13:04
3
Вани
Вани
Просто невероятна,перфектна рецепта!!!!!!!Трябва задължително да се пробва.Днес смятам да експериментирам вместо вода да я направя с прясно мляко.
10.06.2013 16:34
1
1
Цвети
Цвети
Съгласна,тази баница става превъзходна.Браво за суперрецептата!!!
05.06.2013 13:56
1
Ваня
Ваня
След най разнообразни рецепти с майонези и кисели млека и лимонади,тва е най доброто което се получи.Или поне при мен.Наистина страхотна и пухкава.Пробвайте!
14.05.2013 11:16
Дани
Дани
Изключително сполучлива рецепта. Радвам се, че ви е харесала Ани. Обикновено приготвям баницата по тази рецепта, понякога разнообразявам с други варианти, но винаги когато искам отличен резултат "като за пред хора" правя тази баница. Тук провал не може да се случи!
17.04.2013 22:44
Ани
Ани
Наистина става перфектна!!! Не пропущайте да я направите.Само така приготвям баница вече и всички вкъщи много я харесват.
16.04.2013 11:04
1