Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
И още нещо да добавя- за мен е важно, че се хареса на човека, за когото беше, както и на гостите! И друго- ако бях "изцвъкала" сметаната със спрей розичките щяха да се разпаднат! Патих си от такъв спрей един път и вече не използвам, защото докато изпръскам и са се разпаднали. Не знам дали сте прочела цялата рецепта, но вътре ясно е описано как се украсява и за какво се използва и за како може да се използва или да се импровизира сс масления крем.
13.01.2018 23:13
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Здравейте! Тортата се казва така, защото съм използвала два вида крем, които може да се използват, както за украса- така и за между блатовете. Не е "изцвъкана" със спрей, а с шприц и не съм професионален сладкар, но се постарах все пак. Това е първата ми такава торта и заради това не се получи перфектно, следващият път ще стане по-добре, надявам се. Да, тортата наистина на вкус е по-добра отколкото на вид, в това спор няма. А относно маргарина, използвала съм го, защото така пишеше в рецептата за самия крем. А и доколкото съм чела в маслените кремове трябва да има и маргарин. Даже мернах някъде в този сайт статия, където пишеше именно това. Благодаря Ви за оценката и за коментара. Всичко хубаво
13.01.2018 19:01
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Заглавието е малко пресилено на тази торта. Два вида крем, аз никъде крем не видях освен сметана. По скоро би трябвало да се казва торта с два вида блат- демек кафяв и бял, защото като гледам снимката в разрез на тортата блатовете изпъкват а крема е на супер тънък пласт. От горе не знам с какъв крем е по рецепта, но на снимката е със сметана спрей, която е изцвръцкана супер зле и прекалено. На вкус вероятно е добра, но със сигурност много тежка. И този маргарин, за какво е при наличие на масло, за вкус ли, за аромат ли?
13.01.2018 18:56
2