Тази рецепта коментираха

Коментари (37)

Изпрати
Христилияна Личева
Тестото е страхотно. Получисе страхотна пица.
15
27
deninceto
deninceto
09.03.2016 00:39
ако тесто не е хубаво и пицата не се получава...супер е тестото
15
14
Миро
Миро
06.02.2016 19:11
Водата е малко. Препоръчвам 150 гр. Солта- 1 заравнена ч.л, иначе ще е много солено. Става и с олио.
40
1
MYSTON
MYSTON
24.05.2017 14:28
Вода 55-60 мл на 100гр брашно,тестото да е еластично,меко. премесвате един път само и да почива оформено на топки за блатовете и като го разстилате ,само с ръце,без много да го дърпате
4
0
Aleee
Aleee
20.07.2016 13:06
Всяко брашно поема различно количество вода .
9
2
Дани
Дани
05.01.2016 17:26
Тестото става невероятно.
6
4
Алекс
Алекс
14.12.2015 19:29
Моето не стана двойно, но си се изпече и стана фкусно и хрупкаво.
10
5
Анонимен
Анонимен
10.01.2016 21:12
Може би водата ти е била прекалено топла, когато си разтворил/а маята в нея :)
6
2
Милена
Милена
23.11.2015 19:37
Чудесна рецепта!!! Получи се много леко, въздушно тесто, изпече се равномерно и бързо, стана хрупкава, лека и вкусна пица. Единственото, което промених, беше маята - сложих 1/4 от кубче мая, а не суха.
Много съм доволна, благодаря на Росини :)
7
13
Владимир
Владимир
04.07.2015 17:37
тестото е супер, много съм доволен
2
9
Бате Митко
Бате Митко
05.05.2015 14:26
Кой ви е учил да разтваряте суха мая във вода ?!
40
22
gogo
gogo
13.04.2015 22:50
Kato gramaj kolko izliza?
22
3
пицар
пицар
09.04.2015 13:46
Най истинското тестоо за пица-Неаполитанското се прави само със брашно-00, вода, сол и мая без захар и зехтин...
37
5
MYSTON
MYSTON
24.05.2017 14:24
ТОЧНО ТАКА, И МАЯ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1,5 ГР/КГ .ДА ВТАСВА БАВНО 6-7 ЧАСА.ТОВА Е МНОГО ВАЖНО!
7
2