Тази рецепта коментираха

Анонимен
ceca301
ceca301
Аз си направих труда да гледам много внимателно Лео в Биг Брадър когато правеше пица.Точно така я правеше.От тогава правя тестото така .Това е рецептата.Само ,че аз слагам на око всичко.
21.02.2015 20:21
4
9
Ани
Ани
Рецептата е много добра! Маята си се разтваря в малко топла вода и захар ,може и малко брашно. Като шупне се слага в брашното!Няма как да не се получи!
30.01.2015 17:57
5
3
TONITA
TONITA
Сухата мая не се разтваря във вода, а се прибавя към сухите съставки в случая брашното, тя затова е суха. Казвам го по повод коментар по-долу, че на някой не му се е получило тестото. Ми как да се получи, сол в маята, разтваряш суха мая...
04.01.2015 16:31
25
7
TONITA
TONITA
За пръв път чувам при мая да се слага сол!!! Солта убива дрождите, това не ви ли е ясно??? Иначе, като се пропусне тази глупост, тестото е супер.
04.01.2015 16:24
37
6
1
Покажи всички подкоментари
Елеонора
Елеонора
Тестото е разкошно, винаги се получава страхотна хрупкава пица. Единствено слагам по-малко захар и сол на тази доза :) Благодаря!!!
13.12.2014 12:21
2
2
Borisov
Borisov
Всичко направих както е написано и стана на каша............ Някой да каже къде греша????
24.11.2014 19:59
5
1
Ицо
Ицо
Аз от много време си правя тестото по тази рецепта и пиците стават перфектни.
Както беше написал някой отгоре след като добавиш едно яйце и прясно мляко става божествено.
И все пак всеки може да подобри рецептата според личните му вкусове и предпочитания.
И на мен не ми се получи първия път, но бабата даде едно рамо и след малко практика се получи.
13.08.2014 15:16
3
6
Марина
Марина
Често правя пица и използвам само тази рецепта за тесто! Става бързо и много вкусно, меко, но и хрупкаво. Вместо зехтин слагам олио. :) Благодаря!!!
22.07.2014 21:39
10
6
Георги
Георги
Извинявам се, но това е всичко освен рецепта! Росини, имате ли си на идея колко вида брашно има? А знаете ли каква голяма разлика има...
Маи-те също са поне 2 вида...
Изобщо не е рецепта това...
19.04.2014 22:52
13
34
2
Покажи всички подкоментари
Джована
Джована
Тесто е много сполучливо и лесно за приготвяне.Вече го правя редовно ;)
05.02.2014 16:37
21
3
Венелина
Венелина
Тестото стана разкошно. Вкусно и еластично, лесно за разточване. Сложих му 1 равна чаена лъжичка сол, но в брашното, а не при маята и две супени лъжици олио, не зехтин. Като количество излезе точно като за нашето семейство. И най-важното децата ядоха с удоволствие.
25.01.2014 22:22
16
6
ВАЛЯ
ВАЛЯ
Хора не си правете труда да я пробвате.Усъмних се още като прочетох колко сол се слага на това количество брашно,но реших да го направя както пише, тъй като и отзивите бяха добри.СТАВА МНОГО СОЛЕНО.
20.01.2014 21:11
9
33
1
Покажи всички подкоментари
Добромир
Добромир
а дали е проблем ако не е зехтин а олио :) поздрви
12.12.2013 17:47
10
1
1
Покажи всички подкоментари
Марияна
Марияна
според мен рецептата е точна за пица
не ви трябват яйца и прясно мляко
работила съм в Италия в пицария и тестото се правеше точно така
05.12.2013 11:36
22
3
атанаска
атанаска
Точно това е рецептата тесто за пица на моята хлебопекарна. Хубаво е.
17.11.2013 19:55
7
2