Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Как се прави карамела .Докато го разпределя във чашите и се втвърдява .Някъде четох ,че се слагат няколко лъжички вода към захарта
17.01.2023 17:03
Vanya Tenova
Vanya Tenova
аз никога не мога така да го обърна без да ми се разкъса. има ли тайна рецепта за това
15.11.2019 21:12
1
Деяна Кръстева
Деяна Кръстева
500 гр захар?
25.04.2018 16:17
3
6
Anna Panaiotova
Anna Panaiotova
Слагайте бучки лед за да не заври водата, става перфектен крем карамел.
28.02.2018 19:54
4
1
1
Покажи всички подкоментари
Val Ivanov
Val Ivanov
Приемам всички шуплести кремчета!
10.02.2018 18:45
15
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Снимките са на перфектен крем карамел! Сия обаче с основание е написала коментара си! Просто редактирайте рецептата, като я опишете в подробни детайли. Има домакини, с по-малко опит, които наистина искат, но не знаят как да постигнат отличен резултат при направата на крем карамел! :D Поздрави!
08.02.2018 13:04
5
2
1
Покажи всички подкоментари
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
На каква температура се пече?
06.02.2018 17:33
7
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Крем карамела ви се е получил разкошен, рядко срещам толкова изчистен и гладък крем, обаче за да се получи такъв резултат си има тънкости по приготвянето, които в самата рецепта не са описани. Рецептата е доста "постна" от към описание и с нищо не се различа от десетките рецепти за крем карамел в сайта. Аз лично съм правила крем карамел много пъти и мога да кажа че ако се приготвя така "джаста-праста" както е описано ще се получат не шупли, а направо ями.
06.02.2018 16:44
24
2
1
Покажи всички подкоментари