Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#325598
Потребител#325598
Изглеждат много апетитно.
07.07.2023 22:25
Bybiboo
Bybiboo
Не се въдя голям готвач, но смея да твърдя, че рецептата не си струва. Опитах я. Кремът става адски много за 1 пакет кори. С толкова грис става отвратително гъсто и баницата стои тежка. Яйцата също ме озадачават защо по този начин трябваше да се сложат? Като е толкова гъст кремът, това означава да чакам минимум 1 час да изстине напълно... Кой има това време? Предпочитам да направя "сладкарски яйчен крем" (има такава рецепта в сайта) и да добавя 1/2 ч.ч. грис на това количество продукти, но се подлъгах. Захарта (1ч.ч.) също е малко.
22.12.2021 18:34
1