Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Типична азиатска рецепта, но не разбирам защо сол, щом има вече соев сос. А да добавяш сам в собствената си храна глутамат е равносилно на самоубийство! По-добре си сложете една пфайзерка, бързо, лесно и ефикасно. За десерт карамелизиран щурец.
17.03.2023 05:22
Ivo
Ivo
Само НИКОГА натриев глутаминат. Вкусно, но МНОГО вредно !!!
07.02.2017 00:48
5
1
Николай
Николай
С натриев глутамат абсолютно всичко може да ти се стори вкусно. Няма по-голяма грешка от това сами да си слагаме химия за да залъгваме сетивата си. Стигани тази, която индустрията ни пробутва.
31.07.2013 00:46
17
1
Qgoda
Qgoda
Най-ужасната рецепта,която може да съществува в този уникално тъп сайт!
27.03.2013 16:39
8
2
1
Покажи всички подкоментари
leieli
leieli
Това беше една от най-сложните рецепти за манджа, която беше горе-долу на вкус.
07.03.2013 21:06
2
1
дора занкова
дора занкова
прекрасно!
04.02.2013 10:22
1
4