Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Прощавайте уважаема госпожо, но очевидно не сте ме разбрали! Проблемът не е за мен, а за стотиците хора които може би са начинаещи и именно затова трябва да сте прецизна! Човешко е да се греши разбира се, но и затова Админите следва също да си вършат работата!!!
26.10.2021 19:09
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Здравейте Г-н Христо Славейков .Извинявам се ,за пропуска ,но след като сте готвили много кавърми би трябвало да знаете къде точно се слага доматеното пюре,а не да търсите грешките в рецептите.Що се отнася до точността ,няма безгрешен човек ,случва се да се пропусне при написването на рецепта .И да кажа сега кога съм поставила пюрето .След като се запържи месото, прибавяме лука, морковите , червената чушка и тука е момента да се добави доматеното пюре.
23.10.2021 10:25
Христо Славейков
Христо Славейков
Прощавайте, но не пише кога поставяте доматеното пюре/доматите/ бе Г-жо Гуру Стоянке! Ама айде аз съм сготвил много кавърми, но вие като пишете рецепти...Моля бъдете точна!! А пък вие Админи /Амнинистратори/ на сайта.....чудя се къде бе гледате или изобщо не ви дреме ......Почвам много да се чудя!!!!!!!!!
22.10.2021 22:01