Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#180134
Потребител#180134
Благодаря за страхотната рецепта, получи се невероятно вкусна торта:) За първи път попадам на толкова точно написана рецепта!
05.11.2017 08:18
Даниела
Даниела
Имам въпрос към вас, които сте правили тортата - какво крема сирене използвахте точно - българското от едно време или такова тип Филаделфия? Както и дали сте заменяли рома, в който се киснат стафидите, примерно с ракия или уиски? ще чакам отговор, тъй като много се мотивирах да я спретна утре :)
24.11.2013 23:06
Деси
Деси
искам да ви споделя 4е това се нари4а керът кейк и е толкова превъзходен 4е като го направя и немога да спя ве4ер докато несвърши,горещо го препоръ4вам на вси4ки да го пробвате и няма да сажалявате,аз ли4но го правя със стафиди,орехи и ако имам сушени плодове като например микс от папая,ананас,пъпеш и др.сладкиша е уникален!!!!никога не сам предполагала 4е морковите на сладкиш биха придали такъв неповторим вкус
28.09.2013 16:18
С. Димитрова
С. Димитрова
Тортичката е много вкусна.Аз я правя със бяла захар и без стафиди, намалявам и маслото за крема, но и така е добре.Много от хората подхождат скептично като чуят моркови, но на нас определено ни е вече любима.
16.07.2013 16:33
ади
ади
Страхотна торта :) ,поздравления за рецептата!
11.07.2013 14:02
1