Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Правя я от години, но за плънката не е нужно брашно. Освен това с бакпулвер е по-вкусно. Сиренето натрошавам в отделен съд. Вземам кора, мажа с олио. Слагам втора кора върху нея. Върху нея слагам 3-4 супени лъжици от заливката и разстилам с четка. Поръсвам равномерно от ситно натрошеното сирене. Навивам корите и редя в тава. Това количество заливка стига за кори от 400 гр. Ако са 500 гр. слагам 1 яйце повече и 3/4 кофичка кисело мляко. Със заливката, която остане мажа отгоре навитата баница. Ако е повече заливам с нея суровата баница. При печенето всичко си отива на мястото. Става чудесна баница, а не кекс. Само че се пече на 180 градуса!
15.11.2023 09:22
11
3
Анонимен
Анонимен
Правя я от години. Много е хубава и сочна.
08.09.2023 12:21
1
Анонимен
Анонимен
Чудесна
25.04.2023 11:44
1
Анонимен
Анонимен
Че е баница,баница е-а къде е кексовото тесто?
10.04.2023 18:55
5
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Тази температура за печене е твърде висока. Започна да почервенява отгоре още на петата минута. Намалих и пекох на 180 градуса.
15.01.2023 11:31
3
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Но къде е кексовото тесто?
01.03.2022 17:23
4
Анонимен
Анонимен
Пакет кори от 400 или от 500 грама използвате и колко лъжици от плънката слагате на всяка кора?
01.03.2022 14:47
1
Дани Русенова
Дани Русенова
Да кажа, че беше и вкусна! Щом не им стигна.
18.06.2018 19:43
3
1
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Изглежда чудесна .Браво Дани!
18.06.2018 15:49
3
1