Тази рецепта коментираха

Анонимен
Пенка Дженатова
Пенка Дженатова
Много вкусно
22.01.2019 19:35
1
Стоян Кръстев
Стоян Кръстев
Ушите се почистват добре и се варят в съд под налягане за 15,20 минути.Изваждат се от съда ,изцеждат се и се нарязват на лентички.Намазват се с олио или зехтин и се поръсват с подправка за скара (Пекантина).Оставете ги да престоят няколко минути за да си поемат от подправките и на загрята скара или барбекю се запичат.Сервират се топли,който има желание може да ги поръси и със соев сос стават чудесни.
20.04.2016 08:50
13
2
рени
рени
стават всякак и на фурна и на скара и ако щеш и на обикновен запален оган :)
13.03.2014 12:49
6
1
1
Покажи всички подкоментари
beti
beti
а стават ли и на фурна?
14.10.2013 17:08
9
5