Пиле с грах по сухиндолски

07/02/2013
Емилия
отЕмилияНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 183
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парченца и го задушете в мазнината. В същата мазнина след изваждането му задушете ситно нарязани лук и морковите, нарязани на парченца.

Щом морковите омекнат, добавете граха и овкусете с червен и черен пипер. Долейте 1 ч.ч. топла вода и върнете в съда пилешкото.

Оставете да ври на тих огън до пълното омекване на месото. Посолете и след като свалите от котлона, поръсете с прясно скълцан магданоз.подобни рецепти тук

5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар