Кюфтенца с Кайма и Патладжан

02/07/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се измива, реже се на едри парчета и се оставя за 30 минути да изтече горчивата им вода.

Рендосва се или се реже на малки парченца като за мусака.

Добавят се при каймата, размесват се. Добавят се едно по едно всички останали съставки и се омесват.

Оформят се кюфтенцата.

Пържат се в тиган със сгорещено олио от двете страни или се пускат в касерола с мазнина, покриваща половината от височината на кюфтенцата.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар