петък, 31 октомври

Пълнен хляб

Публикувана от:
Видяно: 14 550 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Хляб
Рецепта за Пълнен хляб
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4

Необходими Продукти

  • хляб - 1 брой
  • кашкавал - 300 г
  • шунка - 300 г
  • топено сирене - 200 - 300 г
  • краве сирене - 150 г
  • масло - 125 г
  • чесън - 1/2 пакетче на прах

Приготвяне на Пълнен хляб

Нарязваме хляба по дължина и широчина, без да разрязваме дъното. В процепите слагаме топеното сирене, нарязаната шунка, натрошеното краве сирене.

След това разливаме разтопеното масло, смесено с чесъна на прах между процепите и най-отгоре слагаме нарязаните парченца кашкавал.

В тавичка слагаме хляба, в направено легълце от фолиото да се пече за около 10 минути.

Приятен апетит!

4.5 от 25 Гласа

Отзиви (1)

  • 1
    0
    Отговор
    ани

    2013-04-21, Оценка 2 от 5 за Пълнен хляб

    аз го правя с франзела,така хляба е по-малко,а вътре слагам/зиме-кис.краставички/,а лятно време домати,краставци и чушка.

Вкусна и бърза рецепта за Пълнен хляб. Доволен ли си от това, което намери? Виж останалите категории за Пълнен хляб. Изпитани рецепти от българската и чуждестранна кухня. Съвети как да приготвим Пълнен хляб в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с хиляди ястия, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.