Сос с вино за печено месо

от ДениНовак
13/02/2013
"Разкошен сос, който можете да поднесете към свинско, телешко и агнешко - ще направи месото още по-вкусно"
Приготвяне5 мин.
Готвене60 мин.
Общо65 мин.
Порции1 л
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо39 831
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В сос, получен при печене на месо (свинско, телешко, агнешко), се запържва пресятото брашно, докато получи кафяв цвят.

Сместа се залива с червено вино и бульон или топла вода.

Прибавят се подправки и се вари на тих огън за около 1 час.

След това сосът се прецежда и се поднася с печено свинско, телешко и агнешко.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 3
3 3
2 3
1 5
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти