Бързо свинско с лук на тиган

06/07/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваПомощник Готвач199304241
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо230
  • Преглеждания за месеца229
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - около 500 - 600 г
  • олио - за пържене
  • сол - на вкус
  • лук - 3 - 4 глави
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се почиства и нарязва на средни по големина парчета или полумесеци, месото също.

В дълбок тиган се загрява олиото и месото се пържи до изпаряване на течността. После се слага лукът, пържи се до златист цвят и оставане на мазнина.

Добавят се сол и подправки на вкус. Накрая се прибавя червеният пипер, след около 1 минута се маха от котлона. Сервира се със салата според сезона.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар