Босилекови кюфтета с яйце

08/07/2018
Ася Заевска
отАся ЗаевскаПомощник Готвач13619431
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме с овкусяването на каймата. Наситнете чесъна и го смесете с нея. Добавете босилека, солта, пипера и зехтина.

Омесете добре и покрийте със свежо фолио. Пъхнете в хладилник за 30-на минути, а през това време сварете яйцата.

След това разделете каймата на 3 части. Разстелете ги като плескавици. В средата на всяка сложете по 1 яйце и го "облечете" с каймата.

Така получените 3 големи кюфтета сложете в тавичка (на дъното сипете малко вода), поръсете с галета и печете на максимална температура за 30-35 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар