Дроб със зеленчуци

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
17/02/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 310
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3,8 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Дробът се измива, шпикова се с парченца сланина, зърна черен пипер и се вари заедно с граха и ситно нарязаните моркови, лук в подсолена вода.

В сгорещеното масло се запържва маслото, докато добие златист цвят, след което се добавят доматите и бульон от варенето на дроба.

Вари се няколко минути и се подправя с лимонов сок и сол, ако е нужно, и се маха от огъня.

Дробът се нарязва на филийки, залива се със соса и се гарнира с нарязаните зеленчуци.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти