Баница със шунка и сирене на тиган

09/07/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваПомощник Готвач299400261
"Универсална вкусотия, която може да похапвате по всяко време, при това се приготвя само за 10 минути "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 129
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган, намазан с краве масло, се слагат 3 или 4 кори, трябва да висят от тигана.

В съд се смесват яйцата, олио или маслото, млякото.

На корите отгоре се слага настъргано или натрошено сирене, резени домат, шунката и кашкавалът, нарязани на кубчета или рендосани.

Отгоре се излива млечната смес и краищата на корите се загъват навътре. Пече се на умерено загрят котлон и от двете страни.

Сервира се топла с напитка по избор.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Величка Щърбанова
Вкусно е.
1
0
Яница Николова
Наистина е много вкусна,плънката е въпрос на вкус може със сирене само,със сирене и кашкавал,със сирене и спанак и др.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв