Габровска баница

10/07/2018
Никола
отНиколаНовак844
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В киселото мляко се слага содата, разбърква се и се прибавя към разбитите яйца. Сипва се олиото и накрая натрошеното сирене.

Намазваме тавата, в която ще се пече, и се слага една кора върху нея няколко лъжици от сместа, докато свършат корите.

Отгоре се залива останалата плънка.

Корите трябва да се слагат леко намачкани, за да се получи пухкава баница.

Пече се в загрята фурна на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар