Задушена пъстърва със зеленчуци

18/02/2013
marcheva14  Мария Симеоно
отmarcheva14 Мария СимеоноГотвач36962527071
"Ястие, създадено да впечатли и най-капризните гости на трапезата "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 680
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъстървите се осоляват и се поръсват с черен пипер. Прави се марината от лимоновия сок и соса "Уорчестър". Намазват се рибите и така престояват за около 10 мин. След това се напълват с магданоз и копър.

Рибите се поставят във фолио за печене. Отгоре се подреждат зеленчуците и върху тях се поставя лимона, обелен и нарязан на кръгчета.

Добава се виното, бульонът и парченца масло. Фолиото добре се загръща, за да не изтече соса. Отгоре се пробиват няколко дупки.
Пече се за 15-20 мин. на 180 градуса.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Име
Име
14.01.2014 21:52
Страхотен вкус !
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв