Месно руло по Виенски

18/02/2013
marcheva14  Мария Симеоно
отmarcheva14 Мария СимеоноГотвач36962627481
"Можем да защитим дипломна работа на тема Най-вкусните месни рула и как точно да направим разкошно месно руло "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции8-10 бр
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 995
  • Преглеждания за месеца586
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1 кубче бульон се разтваря в 200 мл гореща вода. В него се накисва 125 г /1 филия/ хляб.

Моркова се настъргва, празът се реже на филийки, чесънът се счуква. Зеленчуците се задушават с 2 с.л. вода на огън. След като изври водата, се прибавя маслото и се оставя да поври още 5-6 мин. Добавя се черен пипер.

Каймата се омесва с хляба, напоен с бульона, прибавят се яйцата и чубрицата и 1 с.л. коняк.

Намазва се форма за кейк и се изсипва половината от приготвената кайма, върху нея се нарежда плънката от зеленчуци и се покрива с другата част от каймата. Полива се с виното и се нареждат парчета от пушения бекон.

Пече се на 180 градуса за около 30 мин. Покрива се с фолио за печене и се изпича още 15 мин. до готовност.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар